کلبه فراقط!!!
جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 5:4 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

استان در بخش شرقي فلات آذربايجان قرار دارد. فلات آذربايجان سرزميني بلند و كوهستاني است كه در شمال غرب فلات ايران واقع شده است، در حدود دو سوم استان اردبيل را نواحي كوهستاني و يک سوم بقيع را مناطق پست و هموار تشكيل مي دهد. آب و هواي استان اردبيل، به طور كلي از نوع آب و هواي معتدل كوهستاني است. با توجه به تنوع شرايط طبيعي در اين منطقه ميزان دما و بارش در نواحي مختلف آن متفاوت است نواحي جنوبي استان مرتفع و كوهستاني است و زمستان سرد و پر برف ولي تابستان هاي معتدل دارد، هر چه از جنوب به سمت شمال برويم از ارتفاع كوه ها كاسته شده و به ميزان دما افزوده مي شود و  بر عكس مقدار بارش كاهش مي يابد. چهره عمومي شهرستان اردبيل تحت تاثير ارتفاعات كوه هاي سبلان تالش و بزغوش مي باشد .
 
 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 5:1 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

 

استان اردبیل با 17953 کیلومتر مربع وسعت در شمال غربی فلات ایران جای گرفته و حدوداً 09/1 درصد مساحت کل کشور را تشکیل می دهد. این استان از شمال با جمهوری آذربایجان، از جنوب با استان زنجان، از غرب با آذربایجان شرقی و از شرق با استان گیلان همسایه است. 4 شهرستان این استان حدود 382 کیلومتر با کشور جمهوری آذربایجان مرز مشترک دارد که در 159 کیلومتر آن رودهای ارس و بالهارود جریان دارد.
سه عامل شکل دهنده اقلیم آب و هوایی استان، توپوگرافی، زاویه تابش نور و جریانات هوایی می باشد. سبلان با وسعت حدود 6 هزار کیلومتر مربع و 4811 متر ارتفاع در بین دو دشت پهناور مشکین شهر و اردبیل واقع شده است. براساس آخرین تقسیمات کشوری استان اردبیل شامل 9 شهرستان، 25 بخش، 21 شهر و 66 دهستان است. این استان طبق آخرین سرشماری دارای بیش از 168000/1 نفر جمعیت است که شهر اردبیل بعنوان مرکز استان بیش از 395000 نفر از آن را در خود جای داده است.

 


شهرستان بيله سوار
شهرستان بيله سوار در ناحيه شمال شرقي استان با جمعيت 55026 نفر به مركزيت شهر بيله سوار در فاصله 200 كيلومتري از مركز استان قرار دارد . اين شهر ميان دو رود بالهارود و آب بيگلر قرار گرفته است و همين سبب در برخي منابع آن را به نام بيله رود يا ميان دورود ذكر كرده اند .به سبب ارتفاع كم از سطح دريا و مقدار بارندگي نسبتا خوب و خاك حاصلخيز از عمده ترين مناطق كشاورزي استان و داراي مرغوب ترين نو ع مرتع براي اطراق قشلاقي ايلات شاهسون مي باشد. از مهمترين محصولات كشاورزي آن گندم ،پنبه،جو ، دانه هاي روغني و فندق را مي توان نام برد.

شهرستان پارس آباد
شهرستان پارس آباد در ناحيه شمالي استان اردبيل با جمعيت 166131 نفر به مركزيت شهر پارس آباد و در فاصله 320 كيلومتري از مركز استان قرار دارد . مهمترين صادرات اين منطقه گندم، جو، بنشن، دانه هاي روغني، انگور، پسته و قند مي باشد. از مناطق گردشگري طبيعي اين شهرستان مي توان به درياچه پارس آباد شكارگاه هاي متعدد رود مرزي ارس ، باغ هاي ميوه و كشتزارهاي گندم اشاره كرد.

شهرستان خلخال
شهرستان خلخال در ناحيه جنوبي استان با جمعيت 95005 نفر، به مركزيت شهر خلخال، در فاصله 120 كيلومتري از مركز استان قرار دارد. سابقه سكونت در خلخال به هزاره دوم ق.م مي رسد . خلخال از مناطق قديمي و تاريخي آذربايجان است . برخي از نويسندگان به نام خلخال را با نام شهر قديم خلخال واقع در ناحيه اوتي در ماوراي قفقاز كه در منابع ارمني ميان قرن دوم و پنجم م . به عنوان اقامت گاه زمستاني شاهان ارمنستان و سپس آلباني (آران ) آمده است كه بيشتر اين صنايع توسط دستان هنرمند زنان و دختران محلي انجام مي گيرد.

شهرستان گرمي
شهرستان گرمي در ناحيه شمالي استان با جمعيت 91270 نفر، به مركزيت شهر گرمي،در فاصله 108 كيلومتري از مركز استان قرار دارد . آب و هواي اين شهر معتدل و نيمه مرطوب است . منطقه گرمي از كهن ترين مناطق دشت مغان يكي از مراكز اصلي قوم پارت بوده و به علت شرايط طبيعي جزو مناطق كشاورزي و دامپروري به شمار آيد.

شهرستان مشگين شهر
شهرستان مشگين شهر در ناحيه مركزي استان با جمعيت 159242 نفر، به مركزيت شهر مشگين شهر و در فاصله 108 كيلومتري از مركز استان قرار دارد. نام قديم منطقه مشگين شهر خياو بوده است. هنرهاي دستي اين شهرستان داراي قدمت و اصالت قابل توجهي است كه نشان دهنده ذوق و سليقه سرانگشتان هنرمند مردمان اين منطقه  مي باشد.مشگين شهر سرزميني با تمدن باستان است كه به سبب موقعيت جغرافيايي آن و ارتباط با مراكز مهمي همچون فقفاز و آناتولي جايگاهي ممتاز در تاريخ دارد.

شهرستان نمين
شهرستان نمين در ناحيه شرقي استان با جمعيت 59640 نفر،در فاصله 27 كيلومتري از مركز استان واقع شده است. اين شهرستان داراي جنگل هاي طبيعي فندق در شرق و جنوب و باغ فراوان ميوه مي باشد. محصولات درختي و باغي مانند گوجه درختي، آلبالو، گيلاس، گلابي، سيب، به، گردو و ساير ميوه ها نيز كم و بيش وجود دارد . از مهمترين محصولات كشاورزي نمين ، گندم ،جو ،عدس و علوفه دامي است . زنبور داري نيز در نمين رونق خوبي دارد . كندوها در باغچه نگهداري مي شود و عسلي كه از آن تهيه مي شو د از بهترين نوع عسل است.
شهرستان نير
شهرستان نير در ناحيه مركزي استان با جمعيت 24288نفر، به مركزيت شهر نير در فاصله 39 كيلومتري از مركز استان قرار دارد. آب وهواي اين شهرستان نسبتا سرد و خشك ونيمه خشك مي باشد.

 

 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:49 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

  درياچه اروميه
استان‌ آذربايجان‌ غربي بزرگترين‌ درياچه‌ كشور يعني‌ درياچه‌ اروميه‌ را در كنار خود جاي‌ داده‌ است‌. اين‌ درياچه‌ در ارتفاع‌ 1267 متري‌ از سطح‌ دريا واقع‌ شده‌ است‌. طول‌ آن‌ حدود 130 تا 140 كيلومتر وعرض‌ آن‌ بين‌ 15 تا 50 كيلومتر متغير است‌ و عمق‌ متوسط‌ درياچه‌ را 50 تا‌ 60 متر تخمين‌ زده‌اند. آب‌ درياچه ‌اروميه‌ بي‌ نهايت‌ شور و ميزان‌ نمك‌ محلول‌ آن‌ دو برابر اقيانوس‌ها است‌ و به‌ همين‌ علت‌ نيز آب‌ آن‌ هيچوقت‌ يخ ‌نمي‌زند. از زمان‌هاي‌ قديم‌ آب‌ درياچه‌ اروميه‌ به‌ علت‌ املاحي‌ كه‌ در آن‌ محلول‌ است‌، مورد توجه‌ بيماران ‌امراض‌ جلدي‌ و اطباء محل‌ بوده‌ است. ‌
  دریاچه طبیعی مارمیشو
با وسعت پنج هکتار، در 45 کیلومتری غرب شهرستان ارومیه قرار دارد. آب این دریاچه از چشمه های طبیعی و نزولات جوی تأمین می شود و محل زیست انواع آبزیان است. 
  جزیره‌ كبودان
يكي‌ از بزرگترين‌ جزاير درياچه‌ اروميه‌، جزيره‌ كبودان‌ است‌ كه‌ يك‌ چشمه‌ و يك‌ قنات‌ كوچك‌دارد. قسمت‌ اعظم‌ پوشش‌ گياهي‌ آنرا علف‌هاي‌ كوتاه‌، درختان‌ پسته‌ وحشي‌، سرو كوهي‌، بادام‌ وحشي‌، شيرخشت‌ و گوجه‌ فرنگي‌ تشكيل‌ مي‌دهد. اين‌ جزيره‌ در شرق‌ اروميه‌ با وسعت‌ 3175 هكتار و در ارتفاع 1521 متري‌ قرار دارد. نوع‌ ساحل‌ آن‌ سنگي‌ و ماسه‌اي‌ است‌ و براي‌ شنا و ورزش‌هاي‌ آبي‌ امكانات‌ مناسبي‌ دارد. در جزيره‌ كبودان‌ هزاران‌ حيوان‌ از انواع‌ مختلف‌ زيست‌ مي‌كنند كه‌ عمده‌ترين‌ آنها قوچ‌ و ميش‌ است.
  جزيره‌ اشك‌
اين‌ جزيره‌ با 2115 هكتار وسعت‌ در قسمت‌ جنوبي‌ كبودان‌ و در40 كيلومتري‌ بندر گلمانخانه‌ قرار دارد. اين‌ جزيره‌ يك‌ چشمه‌ آب‌ شيرين‌ دارد و يكي‌ از زيستگاههاي‌ پرندگان‌ بومي‌ و مهاجر از جمله‌ فلامينگو و تنجه‌ به‌ حساب‌ مي‌آيد. جزيره‌ اشك‌ از نظر پوشش‌ گياهي‌ شبيه‌ جزيره‌ كبودان‌ است‌ و گوزن‌ زرد ايراني‌ كه‌ يكي‌ از نادرترين‌ گوزن‌هاي‌ جهان‌ است‌ در آن‌ زندگي‌ مي‌كند.
  جزاير اسپير
اين‌ جزيره‌ با 1151 هكتار وسعت‌ در غرب‌ كبودان‌ و در 27 كيلومتري‌ بندر گلمخانه‌ واقع‌ شده‌ است‌. اين‌ جزيره‌ همه‌ ساله‌ پذيراي‌ پرندگاني‌ همچون‌ فلامينگو، پليكان‌ها، كاكايي‌ها و غازهاست‌. امكانات‌ و تأسيسات‌ جزيره‌ محدود به‌ يك‌ اسكله‌ مي‌باشد. جزاير كبودان‌، اشك‌، اسپير، آرزو و جزاير نه‌گانه‌ از امكانات‌ مناسب‌ براي‌ شنا و ورزش‌هاي‌ آبي‌ برخوردار است. 
  آب‌های معدنی
آب‌های معدنی این استان نیز عبارتند از: ایستی سو؛ در نزدیکی گردنه قوشچی، آب گرم محال باراندوز؛ در نزدیکی قریه هفت آباد ارومیه، آب معدنی کوه زنبیل؛ در کنار دریاچه ارومیه، آب معدنی دریک؛ که بسیار گوارا بوده و در روستای چهریق قرار دارد و آب معدنی کانی گراوان که در روستای کانی گوز در نزدیکی شهرک رَبَط واقع شده است. 
 

تالاب‌ها
مساحت‌ تالاب‌هاي‌ استان‌ را نیز بيش‌ از 700 كيلومتر مربع‌ تخمين‌ مي‌زنند كه‌ برخي‌ از آنها داراي‌ آب‌ شيرين‌ و برخي‌ شور است‌. اين‌ تالاب‌ها زيستگاه‌ مناسبي‌ براي‌ انواع‌ پرندگان‌ به‌ حساب‌ مي‌آيد. تالاب‌هاي‌ استان‌ عبارتند از: تالاب‌هاي‌ شيطان‌، يادگارلو ، جهودآباد، نيزار گرده‌ قيا و حسنلو به‌ وسعت‌ 1480 هكتار در اطراف‌ نقده‌. تالاب‌هاي‌ آق‌ گل‌، عشق‌ آباد، قره‌ بلاغ، ياريم‌ قيه‌ و ساري‌ سو، به‌ وسعت‌ 5966 هكتار در اطراف‌ ماكو. تالاب‌هاي ‌قره‌ گل‌ و يسريل‌آباد نیز به‌ وسعت‌ 460 هكتار در اطراف‌ مياندوآب قرار دارد.

 

 

غارهای فرهاد، تخت قارا، كهريز،‌ دانيال در اروميه، غارهای زندان و بابا حسن در نقده، غارغيب آباد، كهل و كرفتو در تكاب، غار بورينگ بزرگ و غار بورينگ كوچک در مهاباد، غار چاه زندان در تكاب، غار فقرقا (مهاباد)، غار راکاد، غار میرداوود (صومای ارومیه)، غارهای زیرزمینی کوه قارنی یاروق (بین سلماس و بخش صومای ارومیه) از جمله غارهای با ارزش گردشگری این منطقه به شمار می آیند که همه آن ها در دل کوه های سر به فلک کشیده جای گرفته اند.
  غار قلاتاسیان
در فاصله 200 متری شمال غرب روستای قلعه تاسیان از توابع بخش گورک سفلین شهرستان سردشت قرار دارد. آثار موجود در این غار بیانگر حکایت زندگی انسان در این غار در دوره پارت و ساسانی است.
  غار علی شیخ
در 48 کیلومتری شهرستان خوی قرار دارد. سفال های این غار عموماً مربوط به اوایل دوران اسلامی است.
  غار تمتمه
در 18 کیلومتری جنوب غربی شهر ارومیه قرار دارد و مستندات به دست آمده از آن، سکونت انسان را در دوره پارینه سنگی در این منطقه تأیید می کند.
 

غار سهولان
در 35 کیلومتری شهر مهاباد قرار دارد و یکی از زیباترین و شگفت انگیز ترین غارهای ایران است.

جنگلها و مراتع
بر اساس ساختار طبيعی استان آذربایجان غربی، اكوسيستم های ويژه ای از تركيب گياهان در سطوح مختلف پوشش گياهی در اشکوب های مختلف توپوگرافيک به وجود آمده كه مهم ترين آن ها به شكل جنگل ها و مراتع خودنمايی می كنند. جنگل های این استان قسمت هايی از پيرانشهر، بانه و مهاباد را پوشانده است، ولی مناطق وسيع جنگلی بيش تر شامل زمین های كوهستانی سردشت است. درختان جنگلی اين منطقه شامل درختان ميوه ای از قبيل: انگور، پسته وحشی، زالزالک، بادام كوهی و گونه های غير ميوه ای مانند: بلوط، افرا، سرخ دليک و سياه دليک است.
جنگلهای استان به دو دسته تقسیم می شود:
  جنگل های طبیعی
هر چند که قسمتی از مهاباد و پیرانشهر پوشیده از مناطق جنگلی است، ولی مناطق وسیع جنگلی شامل اراضی وسیع کوهستانی سردشت می باشد که مساحت آن را بین 60000 تا 80000 هکتار تخمین می زنند. البته مساحت اراضی جنگلی در گذشته بیشتر از امروز بوده است. درختان جنگلی این منطقه بر دو نوع تقسیم می شوند: درختان میوه ای و درختان غیر میوه ای. از درختان میوه ای؛ انگور، بنه (پسته وحشی)، زالزالک و بادام کوهی را می توان نام برد.
  جنگل های مصنوعی
کل مساحت جنگل های مصنوعی در استان به 320 هکتار در قطعات متفاوت می رسد که در شهرستان های مهاباد، ماکو، خوی، و بقیه شهر ها به صورت قطعه های کوچک و بزرگ به وجود آمده است. در ارومیه از سال 1348 تاکنون 50 هکتار به نام جنگل های بهنق کاشته شده که غالبا درختان سرو و کاج و اقاقیا و نارون می باشند. به طور کلی در سال های اخیر، جنگل کاری در استان در حال افزایش است.

 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:47 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

  مسجد جامع اروميه
اين‌ مسجد كه‌ در وسط‌ بازار قديمي‌ شهر اروميه‌ قرار دارد، بارها مورد مرمت‌ قرار گرفته‌ و شامل‌ آثاري‌ از دوره‌هاي‌ مختلف‌ است‌. شبستان‌ گنبددار قديمي‌ آن‌ به‌ احتمال‌ قريب‌ به‌ يقين‌ به‌ دوره‌ سلجوقيان‌(قرن‌ ششم‌ به‌ بعد) تعلق‌ دارد.
  مسجد سردار اروميه
مسجد سردار يا ساعتلو در خيابان‌ امام‌ و در امتداد راسته‌ غلام‌ خان‌ واقع‌ شده‌ است‌. اين ‌مسجد در دوره‌ قاجار ساخته‌ شده‌ است‌. وي‌ در سال‌ 1330 هـ.ق‌ ساعت‌ بزرگي‌ را بالاي‌ ورودي‌ آن‌ نصب‌ كرد و لذا اين‌ مسجد به نام‌ مسجد ساعتلو نيز معروف‌ شد.
  مسجد مناره
این مسجد بنایی است با مناره ای بلند که در دوره قاجار ساخته شده و در شهر ارومیه قرار دارد.
  مسجد جامع مهاباد
به مسجد سرخ نیز معروف است. این مسجد به دستور حاکم مهاباد ساخته شد و در زمان شاه سلیمان صفوی تکمیل شد .
  مسجد مطلب خان خوی
مسجد مطلب‌ خان‌ خوي‌ در مركز شهر خوي‌ واقع‌ شده‌ است‌. اين‌ مسجد در دوره ‌ايلخاني‌ ساخته‌ شده‌ و پس‌ از ويراني‌ در اوايل‌ دوره‌ قاجار تجديد بنا شده‌ است.
  مسجد جامع بوکان
معمار این مسجد مرحوم «علی اصفهانی» است و در بخش مرکزی و قدیمی شهرستان بوکان قرار دارد.
  مسجد اعظم اروميه
اين‌ مسجد در خيابان‌ عسگر آبادي‌، جنب‌ بازار و ميدان‌ گندم‌ فروشان‌ واقع‌ شده‌ است‌ نام‌ قبلي‌ اين‌ مسجد، بازار باش‌ بود.
  مسجد حمامیان
این مسجد در بوکان قرار دارد و معمار آن مرحوم معمار باشی مراغه ای است.
  مسجد ملاحسن
در خوی واقع است و توسط حاج آقا حسن فرند ملاحسن در دوره قاجاریه ساخته شده است.
  چورس
این مسجد در روستای چورس از توابع چی پاره خوی قرار دارد.
  مسجد سيد الشهدا خوي
مسجد سيد الشهدا خوي در ضلع‌ شمالي‌ خيابان‌ انقلاب‌ واقع‌ شده‌ و از آثار دوره‌ قاجار است.
  مسجد داش آغلیان
در شهرستان خوی قرار دارد و سقف این مسجد بدون ستون چوب پوش است.
  مسجد شیخ
در شهرستان خوی قرار داشته و توسط حسین خان بیات ماکویی و حاج شیخ محمد نمازی خویی ساخته شد.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:44 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

موزه اروميه
موزه اروميه در خيابان بهشتی اين شهر قرار دارد. اين موزه در سال 1346 ش. بنا شد  و دارای يك سالن بزرگ مخصوص اشيای باستاني و تاريخي دوره‌های مختلف تاريخي و سالني كوچك است كه به موزه مردم‌شناسي اختصاص دارد.
ـ بخش ما قبل تاريخ: در اين بخش اشياي مربوط به دوره ما قبل تاريخ كه در حفاري‌هاي تپه‌هاي اسماعيل‌آباد، املش گيلان، حسنلوي نقده، سيلك كاشان، دينوخواه و عمارلو به دست آمده و شامل اشياي سفالي خام، پخته و مفرغي است، در معرض نمايش عموم قرار دارد.
بخش تاريخی لرستان: اشيای تاريخی اين بخش كه در منطقه لرستان كشف شده است،  اكثراً مفرغ و برنز و بيشتر وسايل جنگ و آلات فلزی ديگر و اشيای سفالی است و مربوط به هزاره اول ق.م است.
بخش تاريخی: اشيای اين بخش شامل اشيای مربوط به قبل از اسلام است. اين اشياء بيشتر سفالين وفلزی است و مربوط به نواحي شوش، ديلمان، خوردين، نوروز محله، ری،  رودبار، گری، رحمت‌آباد، سياهكل، عمارلو و نهاوند است.
بخش سكه‌ها: اين بخش شامل سكه‌هايی از دوره‌های قبل از اسلام و حكومت‌های قبل از اسلام در ايران و نيز سكه‌هايی از ادوار اسلامي امويان، عباسيان، آل بويه، سلاجقه، اتابكان، مغول، تيموريان، آل جلاير، آق قويونلو، صفويه و زنديه است.
 بخش اسلامي: اكثر اشيای موزه‌ای اروميه متعلق به دوره‌هاي اسلامي و نشان‌دهنده تمدن اسلام و شيوع دين مبين اسلام در اين خطه و تاثير آن در ساخت و پرداخت ظروف و اشيای فلزی است. اشيای اين بخش ظروف بی‌نهايت ظريفی با خطوط كوفی يا آياتی از قرآن مجيد و همچنين سرعلم‌های ايام سوگواري، نوشته‌های كوفی و عربی و آياتی از كتاب مقدس آسمانی اسلامی هستند و از مناطق مختلف كشور جمع‌آوری شده‌اند.
بخش مردم‌شناسي: در بخش مردم شناسي موزه اروميه لباس‌ها و وسايل مربوط به قرون گذشته، اشيای مسی، برنجی، شيشه‌ای، پارچه‌ای، سفالين و تخته‌ای و همچنين مجسمه‌هايی از اقوام و عشيره‌های مختلف كشور با لباس‌های محلی به نمايش گذاشته شده است.
بخش هنرهای‌ تزيينی: در اين بخش اشيای بسيار جالبی چون خط نوشته‌ها و آياتی از قرآن مجيد به خط نسخ و نستعليق و تابلو و مينياتور و مرقع و قلم‌دان‌هايی از قرون سيزدهم  و چهاردهم  هـ.ق به نمايش گذارده شده است.
موزه تاريخ طبيعی اروميه
اين موزه از دو طبقه تشكيل شده است. در طبقه اول آن نمونه‌هايی از پستانداران، زيستگاه‌های مختلف استان و ديگر نقاط كشور به نمايش گذاشته شده است و در طبقه دوم پرندگان تاكسيدرمی‌ شده قرار دارند.
موزه خوی
موزه خوی در خيابان شريعتی، در كنار كتابخانه عمومی شهر قرار دارد. اين موزه در سال 1348 ش تأسيس شد و شامل واحد اداری با دو سالن نمايش است.
اين موزه آثاری متعلق به ادوار پيش از تاريخ، دوره تاريخی و اشيايی مربوط به هنرهای ملی و تزيينی را  به نمايش مي‌گذارد. همچنين برخي از اشيای اين موزه از موزه ايران باستان به اين موزه آورده شده است. بخش ديگر اين موزه تحت عنوان مكشوفه است و شامل اشيايی است كه به هنگام عبور قاچاق از مرز بازرگان ضبط شده‌اند.
موزه نقده
تپه باستانی حسنلو  يكی از مراكز تمدني مهم ايران در هزاره‌های نخستين ق.م به شمار مي‌رود. امروزه كمتر موزه‌ای در ايران است كه اشيايی از اين تپه را در خود به يادگار نداشته باشد. از اين رو موزه نقده در سال 1378 ش. در داخل شهر نقده افتتاح شد. اين موزه آثار تاريخی و باستانی تپه حسنلو را در بر مي‌گيرد.
 موزه مياندوآب
اين موزه در سال 1347 ش تأسيس شد و  داراي هشت بخش است؛ آثار برنزی و مفرغی مربوط به دوره پيش از تاريخ، آثار سفال و مفرغ مربوط به دوره اسلامي، انواع سكه‌ها، آثار مفرغ و برنز و سفال‌های مربوط به لرستان، آثار هنرهای تزيينی، آثار مربوط به هنرهای ملی، آثار مردم‌شناسی، آثار مرمر، سفال، شيشه ، عقيق، سنگ لاجورد و مفرغ.
كاخ موزه ماكو
كاخ موزه ماكو در دو كيلومتری جاده ماكو ـ بازرگان و در روستای «باغچه‌جوق» قرار دارد. در جوار اين روستا و بر دامنه كوه مرتفعی در داخل باغ نسبتاً بزرگی، ساختمان مجلل و تاريخي قصر سردار ماكو، از آثار باارزش  و منحصر به فرد شمال غرب كشور، قرار دارد.
 موزه ديگری به نام موزه رشكان در كنار درياچه اروميه با گونه‌های جانوری از نقاط ديدنی ديگر شهر اروميه است.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:42 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

نژاد
با توجه به مطالعات باستان‌شناسي و تاريخ، سابقه سكونت در اين نقطه از ايران زمين به هزاره‌ نهم ق.م باز مي‌گردد. در هزاره‌هاي دوم و سوم ق.م حكومت‌هايي در اين سرزمين شكل گرفت كه هنوز آثاري از آن‌ها در تپه‌هاي باستاني وجود دارد. بعدها با ورود اقوام آريايي و اختلاط آن‌ها، اين نژادها در هم آميختند. پس از اسلام نيز اقوام ديگري از جمله تركان و مغولان در اين سرزمين سكني گزيدند و با مردمان آن درآميختند.
مذهب
بيشتر مردم آذربايجان غربي مسلمان و شيعه اثني‌عشري هستند. مذهب تشيع در اروميه و شهرهاي شمالي اين استان و تسنن در نواحي جنوبي آن متداول است. همچنين ساير اقليت‌هاي مذهبي از جمله ارامنه و آسوريان نيز از پيش از اسلام در اين منطقه زندگي مي‌كنند. درحال حاضر عده‌اي از برادران و خواهران كليمي مذهب نيز در آذربايجان غربي ساكن هستند.

 

 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:41 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

در آذربایجان غربی زبان های ترکی و آذری و کردی، زبان های اصلی را تشکیل می دهند و اقلیتها به زبان های آشوری و ارمنی و کلیمی تکلم می نمایند.

 زبان ترکی آذری
ریشه این زبان مربوط به مادهاست که در اثر گذشت زمان تحت تاثیر زبان های فارسی، عربی و ترکی قرار گرفته است. زبان مادی که از ریشه زبانهای هند و اروپایی بوده است، پیش از اسلام تغییر چندانی نیافته بود، ولی تکامل و تحول پیدا کرده بود،  پس از ظهور اسلام تحت تأثیر زبان عربی و فارسی قرار گرفته است. از اوایل قرن سوم هجری، کم کم پای امرای ترک آسیای مرکزی به آذربایجان باز شده و از قرن پنجم هجری هجوم و مهاجرت تیره های مختلف ترک به این سامان آغاز گردید. در نتیجه اختلاط زبان ترکی آسیای مرکزی با فارسی آذری، زبان ترکی آذری پدید آمده است. کسانی هم بودند ریشه زبان آذری باستانی را فارسی و هند و اروپایی نمی دانند، مانند خطیب تبریزی، ناصر خسرو، حکیم نظامی، یاقوت حموی و مسعودی.

 زبان کردی
1000 سال پیش از میلاد مسیح، آریایی ها به زبان اوستایی تکلم می کرده اند که پدر تمام زبان های مادی، پارسی و هندی بوده است، زبان کردی هم از ریشه های زبان اوستایی است.

 

 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:25 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

 

نام آذربایجان که امروزه بر این سرزمین داده شده است، دارای یک پیش زمینه غنی و با اصالت می باشد. مورد توافق اکثر پژوهشگران معتبر جهان است که این نام برگرفته از نام یک فرماندار (ساتراپ، خشثرپات) مادی تبار به دوران شاهنشاهی ایران هخامنشی است. نام این فرماندار را مورخان یونانی به صورت "آترپاتس" گزارش داده‌اند. سلسله حکومت های ماد زروانگرا (انشعابی از آیین زرتشتی)، هخامنشیان و ساسانیان و نیز وجود آتشکده‌ بزرگ آذرگشنسپ، همگی دلالت بر این مساله می‌کنند که منطقه‌ آذرپادگان یک سرزمین مقدس آریایی-زرتشتی بوده است. وجود منطقه مسکونی و کهن "تپه‌ حسن‌لو" با پیشینه 3200 پ.م، و یا یافتن خانه‌هایی از عصر نوسنگی (هزاره 6 تا 4 پ.م)، همگی مصداق وجود انسان بکرنشین و شهری‌گرا (متمدن) در این منطقه است. اگر بخواهیم به شکل و خصلت واقعی این سرزمین برخورد کنیم، (چنانکه پس از کیانیان این مورد بحث گردد)، عظمت واقعی خطه‌ی آذربایجان با حکومت "مادها" آغاز می‌شود. اسناد ثبت شده توسط هرودوت حاکی از آن است که منطقه‌ آذرپادگان در حد فاصل فرمانروایی "فرورتیش" (سده هفتم پیش از میلاد) تا زمامداری "آشتاهاک" (سده ششم پیش از میلاد) زیر پادشاهی و نیز اسکان مردمان ماد قرار داشت. سپس حکومت پارسیان هخامنشی و در پی آن پارتیان و ساسانیان بر سر کار می‌آیند که در تمامی آن‌ها این سرزمین جایگاه نشیمن مردمان ایرانی تبار است. تا اینجا مشاهده شد که به جز گروه های ماد، پارت و پارس و همچنین اورارتویی، کیمری و سکایی، گروه دیگری در منطقه مورد بحث حضور نداشته است. اما به دنبال فروپاشی شاهنشاهی با شکوه ساسانی به‌دست اعراب، پس از هزار و دویست سال دروازه‌های قفقاز و نیز مناطق خاوری و شمال خاوری ایران به‌دست تیره‌های زردپوست باز شد. تیره‌هایی که مدت‌ها مغلوب دو ارتش ایرانیان پارتی و ساسانی شده بودند، (نظیر شکست ارتش چین از مرزبانان اشکانی و شکست های پیاپی هون‌ها و هپتال‌ها از ارتش ساسانی) به‌راحتی توانستند از این منطقه وارد سرزمین های فلات ایران و به دنبال آن آسیای باختری شوند. در حد فاصل سده های 9 تا 11 میلادی، گروه‌های "هون"، "خزر"، "بلغار"، "سابیر" و "ترک" توانستند از دروازه‌های آسیای میانه و قفقاز وارد ایران گردند. هر چند که در آثار مورخینی چون طبری، اشاراتی مبنی بر یورش ترکان در سده های چهارم و پنجم میلادی به منطقه آذرپادگان وجود دارد، ولی در برابر، اسناد دیگری نیز موجود است که همگی دال بر مقاومت و قلع و قمع مهاجمین شمال توسط سواره نظام ساسانی می‌باشند. چنان که می‌دانیم "ابن ندیم" در کتاب الفهرست خود، تبار مردمان آذرپادگان را مادی دانسته و "استرابو" و دیگر مورخان نظیر "مقدسی"، "مسعودی"، "یعقوبی"، "تبری" و "خوارزمی" زبان مردمان مذکور را تا آن زمان پارسی و پهلوی (و بنابراین نه ترکی) ثبت کرده اند.

 

 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:24 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

 
استان آذربایجان غربی به علت قرار گرفتن در عرض جغرافیایی نسبتا بالا و وجود کوههای بلند در آن، استانی سردسیر است. دمای هوای این استان در تابستان معمولا از 40 درجه سانتی گراد تجاوز نمی کند و در زمستان گاهی به 30- درجه نیز می رسد آب و هوای این استان در زمستان بسیار سرد وبارش برف سنگین است. شهرستان سردشت در جنوب استان آذربایجان غربی (با بیش از 900 میلی متر بارش سالیانه) و شهرستان خوی در شمال این استان (با حدود 240 میلی لیتر) به ترتیب بیشترین و کمترین میزان بارش سالیانه را دارند. وجود چشمه های آب معدنی و بارندگی زیاد، از دیگر ویژگی های آب و هوایی این منطقه است.

این استان يكي از مناطق كوهستاني كشور است و توپوگرافي متنوع و گسترده‌اي دارد. بر اساس ساختار طبيعي استان، اكوسيستم‌هاي ويژه‌اي از تركيب گياهان در سطوح مختلف پوشش گياهي در اشكورهاي مختلف توپوگرافي به وجود آمده است كه اهم آن‌ها به شكل جنگل‌ها و مراتع خودنمايي ميكنند. اين استان عمدتاً تحت تاثير جريان هواي مرطوب اقيانوس اطلس و درياي مديترانه است، ولي در برخي از ماه‌هاي زمستان، توده هواي سردي از اطراف شمال، هواي مديترانه‌اي آن را متاثر كرده و موجب كاهش قابل توجه دما مي‌شود.

 

 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:22 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       


 

استان آذربايجان غربي با احتساب درياچه اروميه حدود 43660 كيلومتر مربع مساحت دارد. اين استان كه در شمال غرب ايران واقع شده 2/65 درصد از مساحت كل كشور را تشكيل مي‌دهد.
استان آذربايجان غربي از طرف شمال و شمال شرق با جمهوري آذربايجان و ارمنستان، از غرب با كشورهاي تركيه و عراق، از جنوب با استان كردستان و از شرق با استان آذربايجان شرقي و زنجان همسايه است. بر اساس آخرين آمار تقسيمات كشوري اين استان داراي 12 شهرستان، 28بخش، 14 شهر، 103 دهستان و 3227 آبادي داراي سكنه مي‌باشد و مركز آن شهر تاريخي اروميه است. شهرستان‌های این استان شامل ارومیه، اشنویه، بوکان، پیرانشهر، تکاب، خوی، سردشت، سلماس، ماکو، مهاباد، میاندوآب، نقده، چالدران و شاهین‌دژ می باشد.
  شهرستان اروميه
شهرستان اروميه در ناحيه مركزي استان با جمعيت 871204 نفر، به مركزيت شهر اروميه، مركزاستان آذربايجان غربي مي باشد كه قدمت آن به 2000 سال ق.م مي رسد. اين شهر در جلگه وسيع و سرسبزي واقع شده كه انواع درختان كهنسال، باغ هاي انگور، سيب، مزارع زيبا و چمنزار هاي سبز و خرم و بوستانهاي باصفا آن را در بر گرفته اند. به عقيده بعضي از مورخان، اروميه محل تولد زرتشت پيغمبر بوده است.
  شهرستان تكاب
شهرستان تكاب در ناحيه جنوب شرقي استان با جمعيت 82274 نفر، به مركزيت شهر تكاب و در فاصله 307 كيلومتري از مركز استان قرار دارد.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب




رئیس‌جمهوری کشورمان با تأکید بر اینکه علت اصلی مشکلات موجود در جهان "مدیریت حاکم" است، گفت: گروه و حزب منسجم، بسیار پیچیده و خطرناکی متشکل از صهیونیست‌ها، در پشت صحنه اداره جهان حضور دارند.


به گزارش راسخون، به نقل از خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهوری کشورمان شامگاه چهارشنبه در دیدار میهمانان شرکت‌کننده در اولین همایش بین‌المللی فیلم‌سازان مستقل، با اشاره به اینکه امروز همه ملت‌ها از وضع موجود در دنیا ناراضی بوده و به دنبال تغییر هستند، اظهار داشت: باید در تغییر وضع موجود دو موضوع مهم مورد توجه بوده و روی آن وحدت نظر اتفاق بیافتد، چرا که در طول تاریخ، جنبش‌های زیادی با مطالبه تغییر اتفاق افتاده اما در ایجاد تغییرات اساسی در سرنوشت بشر ناموفق بوده‌اند.

وی افزود: موضوع اوّلی که باید در تغییر وضع موجود مدنظر باشد، یافتن علت نارضایتی و دلیل به وجود آمدن وضع فعلی جهان است و دوم اینکه بعد از تغییرات، قصد داریم چه شرایطی بر جهان حاکم شود.

رئیس‌جمهور ادامه داد: اگر علت تغییرات را به درستی تشخیص داده و روی آن تفاهم کنیم و نقطه هدف و وضع مطلوب را هم به درستی ترسیم کنیم، آنگاه حرکت از وضع موجود به جایگاه مطلوب دشوار نخواهد بود.

وی با ذکر این نکته که اگر جامعه، به دو دسته کلی توده‌های مردم و حاکمان تقسیم‌بندی شود، این سؤال مطرح می‌شود که عامل اصلی پدید آمدن وضع موجود جهان کدام یک از این دو دسته هستند؟ تصریح کرد: باورم این است که توده‌های مردم در استقرار وضع ضد انسانی امروز جهان نقش بسیار اندکی دارند؛ معمولاً توده‌های مردم از مذاهب، اقوام و گروه‌های مختلف هیچ اختلاف و دشمنی با یکدیگر ندارند.

احمدی‌نژاد همچنین گفت: مشکل و ریشه اصلی مشکلات موجود در جهان امروز، مدعیان زیاده‌خواه و کسانی هستند که به دنبال تسلط بر انسان‌ها و گسترش دامنه سلطه خود هستند و این افراد نوعاً از طبقه حاکمان و مدیران هستند و در یک کلمه می‌توان گفت که علت اصلی مشکلات موجود در جهان، مدیریت حاکم است.

وی با طرح این سؤال که مدیریت حاکم بر دنیای امروز، از چه ویژگی‌هایی برخودار است که باعث مشکلات کنونی بشریت شده؟، تصریح کرد: اینکه یک عده خود را نژاد برتر می‌دانند و خودخواه و خودپرست هستند، یکی از عوامل اصلی وضعیت موجود جهان و انحصارطلبی عامل دیگر مشکلات امروز حاکم بر جهان است، اینکه دولت آمریکا انتظار دارد، حاکم مطلق بوده و همه قدرت و ابزار سلطه بر جهان را در اختیار داشته باشد، به خاطر برخورداری از این دو خصلت است.

رئیس‌جمهوری کشورمان بر همین اساس یادآور شد: ساختارهای امروز مدیریت دنیا هم اساساً برای کسب قدرت، برتری جویی و سلطه‌طلبی ایجاد شده است و همه ساختارهایی که در مدیریت امروز جهان جریان دارند، ساختارهایی برای به قدرت رساندن عده‌ای اقلیت انحصارطلب و برتری جو است.

وی اضافه کرد: امروز همه وجوه قدرت‌طلبی، زیاده‌خواهی و سلطه‌جویی را می‌توان در رفتار دولت‌های استکباری در مسئله فلسطین مشاهده کرد.

رئیس‌جمهور افزود: البته در مدیریت حاکم بر جهان همه کارگزاران عامل اصلی نیستند و بسیاری، کارمند نظام سلطه هستند و در همه دنیا استکباری فقط اقلیت محضی هستند که در پشت صحنه تمامی امور را مدیریت می‌کنند و معتقدم گروه و حزب منسجم، بسیار پیچیده و خطرناکی متشکل از صهیونیست‌ها، در پشت صحنه اداره جهان حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: معرفی پشت صحنه مدیریت حاکم بر جهان به عنوان عامل اصلی مشکلات کنونی بشر، مأموریت اصلی همه آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان است و باید به جایی برسیم که همه اندیشمندان روی این موضوع تفاهم کنند.

رئیس‌جمهور با طرح این سؤال که پس از تغییر مدیریت حاکم بر جهان چه مدیریتی باید جایگزین شود؟ گفت: معتقد نیستم که هر تغییری لزوماً خوب است و در هر تغییری حتماً باید شرایط جایگزین، بهتر از وضع موجود باشد.

وی خاطرنشان کرد: مدیریتی باید در عرصه جهانی حاکم شود که به دنبال کسب قدرت و تسلط بر بشریت نبوده و در پی تعامل مثبت و سازنده بین ملت‌ها و انسان‌ها باشد، خود را برتر از دیگران ندانسته بلکه دوست دیگران بداند، انحصارطلب نبوده و به دنبال استقرار عدالت باشد و فرصتی فراهم سازد که همه ملت‌ها در مدیریت اجتماعی مشارکت داشته باشند، ضمن اینکه نباید به دنبال منافع شخصی، گروهی و حزبی خود باشد.

رئیس‌جمهور افزود: انسان‌های عدالت‌طلب زیادی در دنیا وجود دارند، اما هر یک از آنان به قدری می‌تواند عدالت را حاکم کنند که به همان میزان عادل باشد و کسی می‌تواند همه عدالت را مستقر کند که عادل مطلق باشد و باید به دنبال چنین افرادی باشیم و البته خدای متعال وعده آمدن چنین انسان‌هایی را داده است و از آنها به انسان‌های کامل تعبیر می‌کنیم.

وی تأکید کرد: مدیریت آینده جهان باید در دست همه ملت‌ها و انسان‌ها قرار داشته و مدیریتی باشد که همه، تجلی خواسته‌های خود را در او ببینند و باور کنند که او نماینده آنهاست.

محمود احمدی‌نژاد با بیان اینکه شیطان و شیطانیان برای تسلط بر بشریت اولین کاری که می‌کنند این است که روحیه امید و سرزندگی را از انسان‌ها می‌گیرند، گفت: انتشار روحیه یأس و ناامیدی و شکست‌ناپذیر جلوه دادن خود، از اقداماتی است که سلطه‌گران در طول تاریخ آن را انجام داده‌اند و مدیریت حاکم بر جهان فعلی نیز این روند را تداوم بخشیده است.

وی متذکر شد: اگر کسانی که به ضرورت تغییر رسیده‌اند با هم متحد شده و اراده کنند که شرایط جهان را تغییر دهند، تضمین می‌دهم که شرایط به نفع مطالبات انسان‌ها و به نفع نوع انسان تغییر کند.

در این مراسم، احمدی‌نژاد از تعدادی از برگزیدگان و چهره‌های شاخص اولین همایش بین‌المللی فیلم‌سازان مستقل تقدیر و تجلیل کرد.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:11 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

 

 

اعتراف وزیر خارجه انگلیس به دخالت در سوریه

اعتراف وزیر خارجه انگلیس به دخالت در سوریه روزنامه انگلیسی:وزارت اطلاعات انگلستان تحولات سوریه را به دقت از قبرس مورد بازبینی قرار می دهد.

به گزارش راسخون به نقل از رویداد، ویلیام هگ وزیر امور خارجه بریتانیا، فاش کرد که دولت انگلستان "ارتباط های هرچند محدود" با نمایندگانی از ارتش به اصطلاح آزاد سوریه دارد و برای آنها کمک و مجوز شورش برعلیه دولت صادر می کند.

روزنامه دولتی انگلستان گاردین نوشت، این ارتباط ها بخشی از برنامه سم پاشی و جاسوسی دولت بریتانیا است که از طریق ابزار جاسوسی دولت و عوامل جاسوسی آمریکایی برای سرنگونی دولت بشار اسد صورت می گیرد.

ارتش به اصطلاح آزاد سوریه گروه شورشی و تروریستی است که برعلیه دولت بشار اسد خود را مجهز کرده و عوامل اصلی آن، قانون شکنان داخلی و مزدوران خارجی اجیر شده می باشد که در تاریخ 29 جولای سال 2011 اعلام موجودیت کرده است.

 اوایل ماه جاری یکی از عوامل اصلی شورشیان اقرار کرد که وزارت اطلاعات انگلستان نقش بسیار مهمی در اطلاع رسانی به آنها داشته است. انگلستان تاکنون به صورت مخفیانه در جنگ داخلی سوریه عمل می کرده و وزارت اطلاعات این کشور با فراهم آوردن اطلاعات درمورد نحوه انجام فعالیت های تروریستی کمک بزرگی به نیروهای مسلح ضد دولتی کرده است.

همچنین یکی از عوامل ارشد شورشیان اذعان داشته است: "وزارت اطلاعات انگلستان تحولات سوریه را به دقت از قبرس مورد بازبینی قرار می دهد؛ اطلاعات به دست آمده را به ترک ها و آمریکایی ها می دهد و ما نیز اطلاعات را از ترک ها دریافت می کنیم."

همچنین ویلیام هگ اقرار کرد که لندن کمک های عملی به ارزش پنج میلیون پوند برای حفاظت از شورشیان که نام فعالان حقوق بشر را برای خود برگزیده اند، اختصاص داده است.

او در ادامه افزود:" ما بیش از 60 فعال سوری را در زمینه حقوق بشر آموزش داده ایم و همچنین حمایت های بسیاری را از خبرنگارانی که اخبار داخلی سوریه را گزارش می دهند کرده ایم. ضمنا فعالان حقوق بشر سوری در تحقیقات مربوط به اتفاقات الحوله توسط دولت انگلستان آموزش رسمی دیده بودند.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:7 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

دوم- شگفتي خلقت فرشتگان
سپس آسمانهاي بالا را از هم گشود، و از فرشتگان گوناگون پر نمود، گروهي از فرشتگان همواره در سجده‏اند و رکوع ندارند و گروهي در رکوعند و ياراي ايستادن ندارند، و گروهي در صفهايي ايستاده‏اند که پراکنده نمي‏شوند، و گروهي همواره تسبيح گويند و خسته نمي‏شوند، و هيچگاه خواب به چشمشان راه نمي‏يابد، و عقلهاي آنان دچار اشتباه نمي‏گردد، بدنهاي آنان دچار سستي‏نشده، و آنان دچار بي‏خبري برخاسته از فراموشي نمي‏شوند. برخي از فرشتگان، امينان وحي الهي، و زبان گوياي وحي براي پيامبران مي‏باشند، که پيوسته براي رساندن حکم و فرمان خدا در رفت و آمدند جمعي از فرشتگان حافظان بندگان، و جمعي ديگر دربانان بهشت خداوندند، بعضي از آنها پاهايشان در طبقات پايين زمين قرار داشته، و گردنهاشان از آسمان فراتر، و ارکان وجودشان از اطراف جهان گذشته، و عرش الهي بر دوشهايشان استوار است، برابر عرش خدا ديدگان به زير افکنده، و در زير آن، بالها را به خود پيچيده‏اند، ميان اين دسته از فرشتگان با آنها که در مراتب پايين‏تري قرار دارند، حجاب عزت و پرده‏هاي قدرت، فاصله انداخته است. هرگز خدا را با وهم و خيال، در شکل و صورتي نمي‏پندارند، و صفات پديده‏ها را بر او روا نمي‏دارند، هرگز خدا را در جايي محدود نمي‏سازند، و نه با همانند آوردن به او اشاره مي‏کنند.
سوم- شگفتي آفرينش آدم (ع) و ويژگيهاي انسان کامل
سپس خداوند بزرگ، خاکي از قسمتهاي گوناگون زمين، از قسمتهاي سخت و نرم، شور و شيرين، گرد آورد، آب بر آن افزود تا گلي خالص و آماده شد، و با افزودن رطوبت، چسبناک گرديد، که از آن، اندامي شايسته، و عضوهايي جدا و به يکديگر پيوسته آفريد آن را خشکانيد تا محکم شد، خشکاندن را ادامه داد تا سخت شد، و تا زماني معين، و سرانجامي مشخص، اندام انسان کامل گرديد، آنگاه از روحي که آفريد در آن دميد تا به صورت انساني زنده درآمد، داراي نيروي انديشه، که وي را به تلاش اندازد، و داراي افکاري که در ديگر موجودات، تصرف نمايد به انسان اعضاء و جوارحي بخشيد، که در خدمت او باشند، و ابزاري عطا فرمود، که آنها را در زندگي بکار گيرد، قدرت تشخيص به او داد تا حق و باطل را بشناسد، و حواس چشايي، و بويايي، و وسيله تشخيص رنگها، و اجناس مختلف در اختيار او قرار داد. انسان را مخلوطي از رنگهاي گوناگون، و چيزهاي همانند و سازگار، و نيروهاي متضاد، و مزاجهاي گوناگون، گرمي، سردي، تري، و خشکي، قرار داد. سپس از فرشتگان خواست تا آنچه در عهده دارند انجام دهند، و عهدي را که پذيرفته‏اند وفا کنند، اينگونه که بر آدم سجده کنند، و او را بزرگ بشمارند، و فرمود: (بر آدم سجده کنيد پس فرشتگان همه سجده کردند جز شيطان) غرور و خود بزرگ بيني او را گرفت، و شقاوت و بدي بر او غلبه کرد، و به آفرينش خود از آتش افتخار نمود، و آفرينش انسان از خاک را پست شمرد، خداوند براي سزاوار بودن شيطان به خشم الهي، و براي کامل شدن آزمايش، و تحقق وعده‏ها، به او مهلت داد و فرمود: (تا روز رستاخيز مهلت داده شدي)
چهارم- آدم (ع) و داستان بهشت
سپس خداوند آدم را در خانه‏اي مسکن داد که زندگي در آن گوارا بود، جايگاه او را امن و امان بخشيد، و او را از شيطان و دشمني او ترساند، پس شيطان او را فريب داد. بدان علت که از زندگي آدم در بهشت و همنشيني او با نيکان حسادت ورزيد. پس آدم (ع) يقين را به ترديد، و عزم استوار را به گفته‏هاي ناپايدار شيطان فروخت، و شادي خود را به ترس تبديل کرد، که فريب خوردن براي او پشيماني آورد، آنگاه خداي سبحان در توبه را بر روي آدم گشود، و کلمه رحمت، بر زبان او جاري ساخت، و به او وعده بازگشت به بهشت را داد، و آدم را به زمين، خانه آزمايشها و مشکلات، فرود آورد، تا ازدواج کند، و فرزنداني پديد آورد، و خداي سبحان از فرزندان او پيامبراني برگزيند.
فلسفه بعثت پيامبران (نبوت عامه)
خدا پيمان وحي را از پيامبران گرفت، تا امانت رسالت را به مردم برسانند، آنگاه که در عصر جاهليتها، بيشتر مردم، پيمان خدا را ناديده انگاشتند، و حق پروردگار را نشناختند، و برابر او به خدايان دروغين روي آوردند، و شيطان مردم را از معرفت خدا باز داشت، و از پرستش او جدا کرد، خداوند پيامبران خود را مبعوث فرمود، و هر چند گاه متناسب با خواسته‏هاي انسانها رسولان خود را پي در پي اعزام کرد، تا وفاداري به پيمان فطرت را از آنان باز جويند، و نعمتهاي فراموش‏شده را به ياد آورند، و با ابلاغ احکام الهي، حجت را بر آنها تمام نمايند، و توانمنديهاي پنهان‏شده عقلها را آشکار سازند، و نشانه‏هاي قدرت خدا را معرفي کنند، مانند: سقف بلند پايه آسمانها بر فراز انسانها، گاهواره گسترده زمين در زير پاي آنها، و وسائل و عوامل حيات و زندگي، و راههاي مرگ و مردن، و مشکلات و رنجهاي پيرکننده، و حوادث پي در پي، که همواره بر سر راه آدميان است، خداوند هرگز انسانها را بدون پيامبر، يا کتابي آسماني، يا برهاني قاطع، يا راهي استوار، رها نساخته است، پيامبراني که با اندک بودن ياران، و فراواني انکارکنندگان، هرگز در انجام وظيفه خود کوتاهي نکردند، بعضي از پيامبران، بشارت ظهور پيامبر آينده را دادند، و برخي ديگر را پيامبران گذشته معرفي کردند، بدينگونه قرنها پديد آمد، و روزگاران سپري شد، پدران رفتند و فرزندان جاي آنها را گرفتند.
فلسفه بعثت پيامبر خاتم (ص)
تا اينکه خداي سبحان، براي وفاي به وعده خود، و کامل گردانيدن دوران نبوت، حضرت محمد (که درود خدا بر او باد) را مبعوث کرد، پيامبري که از همه پيامبران پيمان پذيرش نبوت او را گرفته بود، نشانه‏هاي او شهرت داشت، و تولدش بر همه مبارک بود. روزگاري که مردم روي زمين داراي مذاهب پراکنده، خواسته‏هاي گوناگون، و روشهاي متفاوت بودند، عده‏اي خدا را به پديده‏ها تشبيه کرده، و گروهي نامهاي ارزشمند خدا را انکار و به بتها نسبت مي‏دادند، و برخي به غير خدا اشاره مي‏کردند، پس خداي سبحان، مردم را به وسيله محمد (ص) از گمراهي نجات داد و هدايت کرد، و از جهالت رهايي بخشيد. پس ديدار خود را براي پيامبر (ص) برگزيد، و آنچه نزد خود داشت براي او پسنديد، و او را با کوچ دادن از دنيا گرامي داشت، و از گرفتاريها و مشکلات رهايي بخشيد و کريمانه قبض روح کرد.
ضرورت امامت پس از پيامبران الهي
رسول گرامي اسلام، در ميان شما مردم جانشيناني برگزيد که تمام پيامبران گذشته براي امتهاي خود برگزيدند، زيرا آنها هرگز انسانها را سرگردان رها نکردند و بدون معرفي راهي روشن، و نشانه‏هاي استوار، از ميان مردم نرفتند.
ويژگيهاي قرآن و احکام اسلام
کتاب پروردگار ميان شماست، که بيان‏کننده حلال و حرام، واجب و مستحب، ناسخ و منسوخ، مباح و ممنوع، خاص و عام، پندها و مثلها، مطلق و مقيد، محکم و متشابه مي‏باشد، عبارت مجمل خود را تفسير، و نکات پيچيده خود را روشن مي‏کند، از واجباتي که پيمان شناسايي آن را گرفت، و مستحباتي که آگاهي از آنها لازم نيست، قسمتي از احکام ديني در قرآن واجب شمرده شد که ناسخ آن در سنت پيامبر (ص) آمده، و بعضي از آن، در سنت پيامبر (ص) واجب‏شده که در کتاب خدا ترک آن مجاز بوده است، بعضي از واجبات، وقت محدودي داشته، که در آينده از بين رفته است، محرمات الهي از هم جدا مي‏باشند، برخي از آنها، گناهان بزرگ است که وعده آتش دارد، و بعضي کوچک که وعده بخشش داده است، و برخي از اعمال که اندکش مقبول و در انجام بيشتر آن آزادند.
فلسفه و ره‏آورد حج:
خدا حج خانه محترم خود را بر شما واجب کرد، همان خانه‏اي که آن را قبله‏گاه انسانها قرار داده که چونان تشنگان به سوي آن روي مي‏آورند، و همانند کبوتران به آن پناه مي‏برند، خداي سبحان، کعبه را مظهر تواضع بندگان برابر عظمت خويش، و نشانه اعتراف آنان به بزرگي و قدرت خود قرار داد، و در ميان انسانها، شنوندگاني را برگزيد، که دعوت او را براي حج اجابت کنند، و سخن او را تصديق نمايند، و پاي بر جايگاه پيامبران الهي نهند، همانند فرشتگاني که بر گرد عرش الهي طواف مي‏کنند، و سودهاي فراوان، در اين عبادتگاه و محل تجارت زائران، به دست آورند، و به سوي وعده‏گاه آمرزش الهي بشتابند، خداي سبحان، کعبه را براي اسلام، نشانه گويا، و براي پناهندگان خانه امن و امان قرار داد، اداي حق آن را واجب کرد، و حج بيت‏الله را واجب شمرد، و بر همه شما انسانها مقرر داشت، که به زيارت آن برويد، و فرمود: (آن کس که توان رفتن به خانه خدا را دارد، حج بر او واجب است و آن کس که انکار کند، خداوند از همه جهانيان بي‏نياز است)



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



جمعه 17 شهريور 1391برچسب:, :: 1:3 قبل از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

گروهي از ورزشکاران تيم هاي معلولان و جانبازان کشورمان شامل سه تن از مدال آوران پارالمپيک لندن، سحرگاه امروز وارد کشور شدند.


  ساره جوانمردي صاحب نشان برنز تيراندازي ده متر، مهرداد کرم زاده صاحب مدال نقره در رشته پرتاب ديسک و جليل باقري صاحب نشان طلا در پرتاب وزنه که رکورد اين رشته را نيز بهبود بخشيد سحرگاه امروز به همراه گروه ديگري از ورزشکاران شرکت کننده در مسابقات پارالمپيک لندن وارد کشور شدند.

محمد کشاورز، مدير روابط عمومي فدارسيون ورزش هاي جانبازان و معلولان گفت: کاروان ورزشي جانبازان، معلولان و نابينايان در 4 گروه مختلف به کشور برمي گردند که امشب شاهد بازگشت گروه اول شامل رشته اي تنيس روي ميز، تنيس با ويلچر، جودوي نابينايان و بخشي از دوميداني به همراه خانم ساره جوانمردي از رشته تيراندازي بوديم.

وي افزود: گروه دوم، 17 شهريور، گروه سوم 20 شهريور و گروه پاياني شامل واليبال نشسته، فوتبال هفت و پنج نفره و باقيمانده ورزشکاران 22 شهريور برخواهند گشت.


 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:, :: 10:51 بعد از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند بخشنده بخشايشگر
الم  1

الم (بزرگ است خداوندي که اين کتاب عظيم را، از حروف ساده ي الفبا به وجود آورده).

ذلِکَ الْکِتابُ لا رَيْبَ فِيهِ هُدىً لِلْمُتَّقِينَ  2
آن کتاب با عظمتي است که شک در آن راه ندارد و مايه ي هدايت پرهيزکاران است.
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ حيُنْفِقُونَ  3  
(پرهيزکاران) کساني هستند که به غيب (آنچه از  س پوشيده و پنهان است) ايمان مي‏آورند؛ و نماز را برپا مي‏دارند؛ و از تمام نعمتها و مواهبي که به آنان روزي داده‏ايم، انفاق مي‏کنند.
وَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِما أُنْزِلَ إِلَيْکَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِکَ وَ بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ
و آنان که به آنچه بر تو نازل شده، و آنچه پيش از تو (بر پيامبران پيشين) نازل گرديده، ايمان مي‏آورند؛ و به رستاخيز يقين دارند.
أُولئِکَ عَلى هُدىً مِنْ رَبِّهِمْ وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ  5
آنان بر طريق هدايت پروردگارشانند؛ و آنان رستگارانند.
إِنَّ الَّذِينَ کَفَرُوا سَواءٌ عَلَيْهِمْ أَ أَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لا يُؤْمِنُونَ  6
کساني که کافر شدند، براي آنان تفاوت نمي‏کند که آنان را (از عذاب الهي) بترساني يا نترساني؛ ايمان نخواهند آورد
خَتَمَ اللَّهُ عَلى قُلُوبِهِمْ وَ عَلى سَمْعِهِمْ وَ عَلى أَبْصارِهِمْ غِشاوَةٌ وَ لَهُمْ عَذابٌ عَظِيمٌ  7
خدا بر دلها و گوشهاي آنان مهر نهاده؛ و بر چشمهايشان پرده‏اي افکنده شده؛ و عذاب بزرگي در انتظار آنهاست.
وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَقُولُ آمَنَّا بِاللَّهِ وَ بِالْيَوْمِ الْآخِرِ وَ ما هُمْ بِمُؤْمِنِينَ  8
گروهي از مردم کساني هستند که مي‏گويند: «به خدا و روز رستاخيز ايمان آورده‏ايم.» در حالي که ايمان ندارند.
يُخادِعُونَ اللَّهَ وَ الَّذِينَ آمَنُوا وَ ما يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنْفُسَهُمْ وَ ما يَشْعُرُونَ  9
مي‏خواهند خدا و مؤمنان را فريب دهند؛ در حالي که جز خودشان را فريب نمي‏دهند؛ (اما) نمي‏فهمند.

فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً وَ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ بِما کانُوا يَکْذِبُونَ  10
در دلهاي آنان يک نوع بيماري است؛ خداوند بر بيماري آنان افزوده؛ و به خاطر دروغهايي که مي گفتند، عذاب دردناکي در انتظار آنهاست.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:, :: 10:42 بعد از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

چه کسی مسئول است؟

تصاویر تاسف بار درگیری بین تماشاگران و بازیکنان دو تیم نخل و اتحاد

نیمه نهایی جام رمضان خرمشهر مرداد ۹۱

 

تصویر(۱):قمه - چاقو وصندلی مشخص است - تصویر (۲) : بازیکنان و یک داور ملی خرمشهر در حال درگیری

  

تصویر (۳) :صندلی و لوله های داربست - تصویر (۴) : تلاش یکی از بازیکنان برای جلوگیری از درگیری بیشتر تماشاگران

    

تصویر (۵) : حمله یکی از تماشاگران به داور - تصویر (۶) :بازهم قمه - صندلی - چاقو و...

    

زشت ترین تصویر (۷) :حمله داور ملی و باسابقه به هم قطار خودش و دفاع داور با شوکر الکتریکی

   

تصویر (۹) : بازهم داور ملی شهر که این بار با کمربند به بازیکنان حمله میکند

تصویر (۱۰) نفر سمت - راست تلاش رییس تربیت بدنی برای ختم قائله(در غیاب مسئولین هیئت فوتبال)

باتشکر از حمید برای اماده سازی تصاویر



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:, :: 10:37 بعد از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

مالک باشگاه ملوان به مدال‌آوران پارالمپيکي هديه خواهد داد.


حسين هدايتي مالک باشگاه ملوان اعلام کرد که تصميم دارد به مدال آوران ايراني پارالمپيک هدايايي اعطا کند. به گزارش ايسنا ،او تصميم گرفته به مدال‌آوران طلا، نقره و برنز به ترتيب 10، 7 و 4 سکه طلا هديه بدهد.

پيش از اين هدايتي اعلام کرده بود به قهرمانان المپيک يک دستگاه خودرو اهدا مي‌کند.


 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:, :: 10:36 بعد از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران در غياب ملي‌پوشان اين تيم برگزار شد.


نخستين تمرين تيم فوتبال استقلال پس از ديدار تدارکاتي برابر ابومسلم مشهد در غياب ملي‌پوشان اين تيم از ساعت 18 در کمپ مرحوم ناصر حجازي برگزار شد.

پس از آغاز تمرين ابتدا بازيکنان زير نظر دکتر حاج قاسم به دويدن و انجام حرکات کششي پرداختند تا خود را براي انجام تمرين‌هاي تاکتيکي امير قلعه‌نويي آماده کنند.

پس از اين بخش، تمرينات با توپ تيم آغاز شد و امير قلعه‌نويي بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد تا تمرين آقاوسط را انجام دهند. اين بخش از تمرين بسيار فشرده، با جديت و با نشاط برگزار شد و امير قلعه‌نويي نيز بازيکنان را همراهي مي‌کرد. او در اين ميان نکات و تذکرات لازم را نيز به بازيکنان مي‌داد.

دروازه‌بانان تيم فوتبال استقلال نيز تمرينات اختصاصي خود را پيگيري کردند تا اينکه تمام بازيکنان در قالب دو گروه نارنجي و آبي به فوتبال درون گروهي پرداختند.

امير قلعه‌نويي کار بازيکنان را به طور کامل زير نظر داشت و در اين بخش تمريني نيز نکات لازم را به آنها گوشزد مي‌کرد.

در تمرين امروز شاهرخ بياني و منصور پورحيدري هم حضور داشتند. همچنين ميرشاد ماجدي سرپرست تيم فوتبال استقلال با تماس تلفني جوياي احوال کيانوش رحمتي شد.

در پايان بازيکنان با انجام حرکات کششي به سرد کردن بدن‌هاي خود پرداختند و تمرين به پايان رسيد.

اين در حالي بود که خسرو حيدري به طور انفرادي پس از پايان تمرين شروع به دويدن دور زمين کرد.

کارهاي مربوط به تکميل سکوهاي تماشاگران کمپ در حال انجام است و حدود 100 نفر از تمرين امروز استقلال بازي کردند. تيم فوتبال استقلال روز يکشنبه در بازي تدارکاتي در کمپ ناصر حجازي به مصاف داماش گيلان مي‌رود.


 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:, :: 10:35 بعد از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: مايلي‌کهن خيز برمي‌دارد که به پرسپوليس نزديک شود و هر بار هم روي سر ما خراب مي‌شود اما ما قصد استفاده از او را نداريم.


  به نقل از خبرگزاري فارس، محمد رويانيان در حاشيه حضور در مرحله سوم ليگ دووميداني گفت: به حکم وظيفه به ورزشگاه آفتاب انقلاب آمدم تا از احسان حدادي که عضو باشگاه پرسپوليس و افتخار همه ما است، حمايت کنم. حدادي دو سال بود که اسپانسر نداشت و با جذب او خواستيم به اسپانسرهاي بزرگ دنيا نشان دهيم خودمان مي‌توانيم از قهرمانانمان حمايت کنيم

وي در مورد حضور پرسپوليس در ليگ دووميداني عنوان کرد: بايد به همه رشته‌ها احترام بگذاريم. برخي از ورزش‌ها سرآمد و از فوتبال خيلي بهترند مانند کشتي، شنا، دووميداني و ...  پرسپوليس اگر باشگاه است بايد از همه اين ورزش‌ها حمايت کند. فوتبال را هم دوست داريم اما اين فوتبالي که ما مشاهده مي‌کنيم واقعا فوتبال نيست و همه چيز در آن وجود دارد؛ از دلالي گرفته تا دروغ و ريا کاري. من به سمت درست کردن فوتبال مي‌روم اما فوتبال کمر مرا خرد کرده است.

رويانيان در مورد نگراني هواداران از نتايج اين تيم اظهار داشت: آنها براي پيروزي تيم نگرانند و حق هم دارند اما من نگران اين هستم که بتوانم باشگاه را بسازم. ما بايد باشگاهي بسازيم که همه چيزش مستقل باشد. بايد هواداران فرصت بدهند تا بتوانيم در طراز باشگاه‌هاي بزرگ جهان قدم برداريم. ما هواداران توانمندي داريم که بسيار خوب حمايت مي‌کنند. قدر و منزلت پرسپوليس بالاست و اگر پايين بيايد بازيکنان و مربيان مقصرند که بايد پاسخگو باشند.

مديرعامل پرسپوليس در مورد اعضاي جديد هيئت مديره اين باشگاه گفت: خوشبختانه ترکيب خوبي درست شده و همه هماهنگ هستند و اميدوارم تا آخر هم همين گونه باشد. با هم نشست‌هاي متعددي داشتيم و قول حمايت از مدير عامل را دادند.



رويانيان در مورد اينکه برخي مي‌گويند او خرج زيادي کرده اما تيمش در جايگاه شانزدهم است، تصريح کرد: ما هم مانند باشگاه‌هاي سپاهان، مس و استقلال خرج کرده‌ايم. سازمان بازرسي به تازگي به باشگاه ما ورود کرده است. بايد ثابت شود که ما از کدام باشگاه‌ها بيشتر گرفته‌ايم. تيم‌هاي ديگر سال‌ها بازيکن مي‌گرفتند و پرسپوليس اين کار را انجام نمي‌داد اما ما اين فصل آمديم و جبران کرديم و مي‌بينيد چه حاشيه‌هايي درست مي‌کنند. تيمي مانند مس کرمان به بازيکني که ما A ريال پيشنهاد داده بوديم، به اضافه A ريال پيشنهاد داد و اين بازيکن را خريد. چرا اتهام مي‌زنند؟

وي تاکيد کرد: جملاتي مانند تيم کهکشاني و بازيکن را از دهان شير بيرون آوردن، براي سال‌هاي قبل است؛ من که سال‌هاي قبل نبودم. من فقط چند بازيکن خوب گرفتم و متهم شدم. اشتباهم اين بود که گفتم سقف را رعايت نکردم و وزير ورزش هم همين موضوع را به من اعلام کرد. باور کنيد به اندازه ساير باشگاه‌ها پول دادم.

مديرعامل پرسپوليس در مورد ژوزه گفت: ژوزه با قدرت مي‌ماند. او مربي بزرگي است که در 12 سال 23 جام گرفته است. اين آمار بسيار خوبي است. اين رزومه براي سال قبل است نه 10 سال قبل.

رويانيان در مورد پيشنهاد تيم‌هاي ديگر به بازيکنان اين تيم گفت: بعد از بازي نفت آبادان با بازيکنانمان تماس گرفتند و آنها را تخريب ذهني کردند و در ميان بازيکنان و مربي تفرقه انداختند. خواهش مي‌کنم ما را رها کنند. يک عده هستند خود را مدير و مربي سابق مي‌دانند؛ پرسپوليس مدير و مسئول دارد و براي مذاکره بايد با آنها صحبت کنند نه خود بازيکن. نبايد با محمد نوري تماس بگيرند که چرا تو در ليست ژوزه نيستي و تو را قبول ندارد. آنقدر در مغز آنها خوانده‌اند که ديگر تمرکز ندارند.



وي اضافه کرد: در يکي از بازي‌ها کمک مربي تيم حريف در وسط مسابقه به انصاري‌فرد مي‌گويد چرا به پرسپوليس رفتي و به تيم ما نيامدي. ميدان مسابقه جاي چنين حرف‌هايي است؟ با اين وضعيت من فوتبال بلد نيستم يا شما که کار غير حرفه‌اي انجام مي‌دهيد؟



رويانيان در پاسخ به اين سؤال که مگر بازيکنان شما حرفه‌اي نيستند و چرا به اين پيشنهادها فکر مي‌کند، گفت: کجاي بازيکنان ما حرفه‌اي است؟ بازيکنان سابق با عشق و علاقه به پرسپوليس مي‌آمدند و بازي مي‌کردند اما حالا براي «دو زار» بيشتر به تيم ديگري مي‌روند. کجاي اين حرفه‌اي گري است؟ من که تازه آمدم، کساني که سال‌ها قبل بودند چرا اين کارها را مي‌کنند؟ چرا کسي رسيدگي نمي‌کند؟ در مملکتي که مو را از ماست بيرون مي‌کشند، چرا اين اتفاق‌ها مي‌افتد و کسي پاسخگو نيست؟

 رويانيان گفت:‌ کساني که ميلياردها و تريلياردها پول مملکت را خوردند مي‌گويند ما نداريم و پرسپوليس داراست و ما را متهم مي‌کنند. اگر بخواهم اين مسائل را بازگو کنم بايد خيلي از چيزها را بگويم.

مديرعامل پرسپوليس در مورد اينکه گفته مي‌شود مايلي‌کهن به پرسپوليس خواهد آمد، گفت: مايلي کهن خيز برمي‌دارد که نزديک شود و هر بار هم روي سر ما خراب مي‌شود اما ما چنين قصدي نداريم. او مربي متديني است اما چيزهاي ديگر را هم بايد رعايت کند. فقط نمي‌شود که متدين بود و کار کرد. بايد مسائل ديگر را هم در نظر گرفت. مايلي‌کهن بايد يک مقدار آرامش داشته باشد. ما دوست داريم از او استفاده کنيم اما بايد صبورتر باشد.


 



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:, :: 10:34 بعد از ظهر ::  نويسنده : عرفان       

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا ظهرامروز(پنجشنبه)ازامکانات ورزشگاه پرسپوليس بازديد کردند.


 در ادامه بازديد نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا از امکانات ورزشگاه هاي ليگ برتري ايران، روز پنجشنبه نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا در ورزشگاه درفشي فر حضور يافته و پس از بازديد از امکانات اين مجموعه ورزشي در گفتگو با مسئولان باشگاه پرسپوليس رضايت کامل خود را ابراز داشتند.

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال اسيا از کلينيک ورزشگاه، استخر و سونا، رختکن، سالن کنفرانس، زمين چمن طبيعي ومصنوعي، سالن بدنسازي، سالن کنفرانس، جايگاه خبرنگاران، سکوي تماشاگران، محل ورود و خروج تماشاگران و ديگر امکانات اين مجموعه ورزشي ابراز رضايت کردند.



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب



 
درباره وبلاگ

سلام.خوش اومدین .برای داشتن وبلاگی بهتر به انتقادات و پیشنهادات شما دوستان عزیز احتیاج دارم.چنانچه مطلبی دارین به اسم خودتون و در بخش خاصی در وبلاگ ثبت میشه
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کلبه فراغط و آدرس erfanak618.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان